Crea Concept

Crea Concept er et fransk premium brand, der blev etableret i år 1999 af Victor Bitton. Crea Concepts designer Ayca er fra Tyrkiet.

Deres komplementære talenter har hjulpet virksomheden til at finde sin stilistiske identitet og kendetegn, der afspejler sig i Crea Concepts kollektioner. Ayca har fokus på former og linjer i tøjet, mens at Victor med omtanke vælger stoffer og farver.

Crea Concept har sine egne fabrikker, der er placeret i Tyrkiet, og på baggrund af

disse egne produktionsfaciliteter har det gjort det muligt for virksomheden, at selv styre sine primære aktiviteter i form af produktion og kvalitetssikring.

”Vi bruger de bedste materialer fra Italien, Japan, Indien.”

Den verdensomspændende udvikling af brandet håndteres fra Paris,

hvor brandet er distribueret i omkring 1800 multibrand

butikker. Crea Concept har også udvidet sit netværk af showrooms til

New York, Los Angeles, London, Milano, Zürich mm.

Historien om Crea Concept

Crea Concept er et fransk brand, der blev oprettet i slutningen af ​​90’erne af en forretningsmand af fransk oprindelse og en tyrkisk designer, der var tiltrukket af mode efter en tidligere karriere i arkitektur.

Oprindelig blev Crea Concept først anerkendt i Frankrig, men stærk succes hjalp hurtigt brandet med at skabe sin berømmelse gennem Europa og mod en bredere international kundekreds. Kollektionerne er nu tilgængelige i mange lande som fx USA, De Forenede Arabiske Emirater, Australien, Japan, Taiwan, Rusland, Spanien, Schweiz, Storbritannien mm…, og nu også i Skandinavien.

I 2005 åbnede Crea Concept sin første flagskibsbutik i det 16. arrondissement i Paris, og i dag omfatter brandet tredive butikker i nogle af de mest prestigefyldte steder i storbyer. Derudover er Crea Concept præsenteres i stormagasiner over hele verden, såsom Liberty og John Lewis i London, Saks i New York og Takashimaya i New York og Tokyo. Tøjets design er unikt og differentieret.

I øjeblikket er brandet udbudt på 1800 salgssteder, herunder 400 detailhandlere i Frankrig. Yderligere har Crea Concept 25 agenter og showrooms i hele verden.

Kvinder, der efterspørger originale designs, har allerede opdaget Crea Concept brandet i yderst modeanlagte steder i Paris, London, New York, Tokyo og Beijing. Forbrugerne identificerer sig til linjerne og relaterer sig til kærlighed og

taknemmelighed for tøjets unikke mønstre.

Både vores største showroom og flagskibsbutik ligger i Paris – tæt på Le Louvre i Marais-kvarteret.

Design 

Crea Concept er et premium mode brand, der er inspireret af urban værdier.

Crea Concept lægger stor vægt på balanceforholdet mellem elegance og nonchalance, hvilket kommer til udtryk ved detaljer såsom asymmetriske skæringer og originale mønstre.

Interessen for kvalitetsmaterialer og opmærksomhed for en blød fornemmelse ved i føringen af tøjet gengiver smidighed og komfort som er brandets varetegn. Stofferne er udvalgt blandt de fineste naturlige materialer (bomuld, linned, silke, uld).

Former, farver og materialer giver de mest dristige kombinationer. Farvepanelet er monokromatisk og består primært af hvidt, gråt, blåt, brunt og et par lysende strejf af rødt. Kollektionerne lægger derfor vægt på farver og nuancer ved de udvalgte stoffer og materialer.

Crea Concept kvinden er moden og aktiv samt upåvirkelig i forhold til sit modevalg. Man tør adskille sig. Hun er en kvinde, der har sin egen stil, og er på udkig efter tidløse stiles, der passer til sin livsstil fra dagens start til afslutning. Enhver kvinde kan på nogle parametre identificere sig til Crea Concept kollektioner og modeller.

For nylig har Crea Concept udviklet tilbehør og komplementære produkter for at færdiggøre sin samling med bælter, tasker, smykker og tørklæder.

Crea Concept er en perfekt sammensætning af kreativitet, komfort, kvalitet og nyskabninger.